Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Охоронці Закарпаття вимили сміття зі своєї домівки (ФОТО)

25 липня 2014 р., 18:57

Генеральне прибирання відбулось в Управлінні Державної служби охорони.

Працівники особового складу Управління Державної служби охорони при УМВС України в Закарпатській області під час вихідних вирішили не засмагати на сонці, а навести лад на місці, яке є їх другою домівкою.



Під час вихідних держохоронці попрацювали на славу. Учасники так званого «суботника» вирішили привести до ладу усе, що стосується їхньої роботи. Розпочали генеральне прибирання з самого ранку – о восьмій годині. Самотужки розділилися на команди по кілька осіб та розподілили між собою завдання: одні займалися прибиранням прилеглих до чергової частини територій, інші – оглядом та підтриманням чистоти транспортних засобів та місць їх зберігання. Оскільки ініціатива генерального прибирання належала самим працівникам – змушувати когось до роботи нікому не довелося. Усі злагоджено та покроково виконали свої завдання, після чого вирішили час від часу влаштовувати подібні акції.



За словами задіяних у проведенні парко-господодарського дня, задоволеними залишилися усі.

«Користь проведення таких акцій - очевидна. По-перше – це гуртує колектив, що є важливою складовою командного духу у нашій відповідальній роботі. Другий важливий аспект – працівники знають, що у їх роботі важливо, аби вони могли покластися не лише один на одного, а й на спорядження, а особливо автомобілі, які в жодному разі не можуть їх підвести. Тому профілактична перевірка та огляд службових авто не можуть залишатися поза увагою», - зазначив начальник УДСО при УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Андрій Литовченко.


Ернест Завадський УДСО при УМВС Українив Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp