Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті учні до прикордонників пішли (ФОТО)

14 квітня 2018 р., 12:00

На екскурсію.

 

Військовослужбовці відділу прикордонної служби «Великий Березний» запросили до себе учнів дев’ятого класу загальноосвітньої школи с.Сіль Великоберезнянського району. Старшокласникам розповіли про прикордонний підрозділ та ознайомили з його історією. Найцікавішими для підлітків виявились історії про те, як військові затримували групи незаконних мігрантів та партії контрабанди, а також про те, як саме прикордонники розкривають злочинні наміри правопорушників та виявляють підроблені документи. Хлопчакам, звісно, найбільше сподобались практичні заняття, де їм дозволили розібрати та зібрати зброю, а також продемонстрували взірці автомобільної та спеціальної техніки.

Після візиту до військового підрозділу деякі з школярів зацікавились службою з охорони держрубежів та вивили бажання долучитися у майбутньому до прикорднної родини. То ж сподіватимемося, що незабаром на Закарпаття прийде нове поповнення молодих спеціалістів.






Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp