Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Київ очікує оцінну місію ООН на Сході у 2018-му

14 квітня 2018 р., 09:38

Спеціальна оціночна місія ООН на Донбасі повинна оцінити вартість, чисельність, терміни і попередні умови розгортання миротворців на сході України для запуску практичної роботи з реалізації проекту.

Президент України Петро Порошенко заявив, що звернувся до генерального секретаря ООН Антоніу Гутерреша з проханням направити на Донбас спеціальну місію для оцінки вартості, кількості та необхідних термінів для розгортання миротворців. 

Про це глава держави сказав в інтерв'ю українським телеканалам у п'ятницю, 13 квітня."Я особисто звернувся до генсека ООН Антоніу Гутерреша, щоб на схід України була направлена ​​спеціальна оціночна місія для того, щоб ООН оцінила вартість, чисельність, терміни розгортання, попередні умови, і почалася практична робота з реалізації проекту", - пояснив він.За словами Порошенка, оціночна місія ООН може прибути на Донбас без рішення Радбезу ООН, а тільки за рішенням генсека організації."Я роблю все можливе, щоб ми розгорнули цю місію вже у 2018 році", - сказав Порошенко.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp