Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Безкомпромісні футболн матчі точилися на Закарпатті (ФОТО)

16 квітня 2018 р., 10:00

Як і очікувалося, перші поєдинки видалися безкомпромісними. Притому настільки, що в жодному матчі не було виявлено переможця.

ФК «Карпати» (Рахів) – ФК «Вільхівці» – 1:1

(Вішован Микола, 45+3 – Куцин Іван, 22)

Рваний темп, високий градус протистояння, важке висохле поле, яке позначилося на діях команд, – ось приблизно так можна охарактеризувати цей матч. Обидві команди мали шанси забити й по одному разу використали свої нагоди. Спочатку, у середині першої сорокап’ятихвилинки, результативно зіграли гості, а в доданий до перерви час уже господарі відновили паритет за допомогою пенальті. Після перепочинку атакувальні зусилля обох суперників наражалися на міцні редути один одного. Після двобою наставник «Вільхівців» Юрій Бучок зазначив: «Гра видалася бойовою, а все остаточно вирішиться в матчі-відповіді».

ФК «Севлюш» (Виноградів) – ФК «Минай» – 0:0

Коли суперники добре знають один одного, то особливо важко грати. Тим паче, що недавно вже зустрічалися. Плюс гості фізично не мали змоги повністю відійти після вчорашнього поєдинку в чемпіонаті України серед аматорів. На фоні цього безкомпромісне суперництво, результатом якого стали 10 попереджень. А в цілому рахунок десь закономірний: господарі намагалися звичайно забити, але важливо було й не припуститися помилки, щоб узагалі не їхати на матч-відповідь у скрутному становищі. Своєю чергою, «Минай» після вояжу на Львівщину більше десь теж розраховував на матч-відповідь у рідних стінах, намагаючись, звичайно, забити, але притому не поступитися. Як наслідок, захист обох команд переважив дії атакувальної ланки. У підсумку – нульова нічия.

Володимир ТАРАСЮК, ФФЗ


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp