Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Виплати боргів з аліментів зросли удвічі - Мін'юст

16 квітня 2018 р., 20:00

Обсяг сплачених боргів по аліментах зріс у 2,2 разу. Лідерами зі стягнення боргів зі сплати аліментів є Одеська, Дніпропетровська і Полтавська області.

В Україні обсяг сплачених боргів по аліментах зріс у 2,2 разу з моменту вступу в силу закону, який посилює відповідальність за несплату. Про це в понеділок, 16 квітня, повідомляє прес-служба Міністерства юстиції.Так, до початку дії закону державні виконавці стягнули з недобросовісних батьків 259 млн грн, після введення - уже майже 580 млн грн.Лідерами зі стягнення боргів зі сплати аліментів після початку дії закону є Одеська область - виконавцями Міністерства юстиції забезпечено виплату дітям 51,6 млн грн аліментів, Дніпропетровська область (50,7 млн ​​грн) і Полтавська область (42,9 млн грн).Нагадаємо, із 6 лютого в Україні набув чинності закон про посилення відповідальностіза несплату аліментів.Також повідомлялося, що з початку 2018 року Міністерство юстиції примусово стягнуло 485 млн гривень аліментів на користь 448 тисяч дітей.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp