Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

МінТОТ прокоментувало план Авакова з повернення окупованого Донбасу

17 квітня 2018 р., 14:51

Гримчак зазначив, що в плані Авакова немає нічого нового

У Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій не бачать нічого нового в плані міністра внутрішніх справ Арсена Авакова щодо реінтеграції окупованих територій Донбасу. Про це сказав заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Юрій Гримчак в ефірі телеканалу «112».

"Із того, що я прочитав у Авакова, – варіант нічим не відрізняється від того, що сьогодні пропонується, в тому числі і різні швидкості повернення, тобто місія миротворців, вихід на кордони, перекриття кордону, щоб не було притоку військовослужбовців, зброї і всього іншого, міжнародна адміністрація, яка починає працювати в цих районах, і різна швидкість повернення державної влади і місцевого самоврядування в кожному окремому населеному пункті або адмінодиниці", - сказав Гримчак.

Нагадаємо, раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив про план звільнення окупованих територій Донбасу.

За словами глави МВС, реінтегрувати одразу всю окуповану територію неможливо. Тому він запропонував брати поступово окремі міста.

Водночас міністр допускає, що після взяття під контроль українською владою Горлівки на вулицях буде спільне патрулювання сил МВС з місцевими представниками територіальних громад, яких будуть делегувати місцеві райради.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp