Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поліцейські охорони Закарпаття відвідали підшефний заклад (фото)

17 квітня 2018 р., 19:00

Поліцейські охорони Закарпаття прийшли до вихованців Ужгородської спеціальної школи-інтернату І-ІІІ ступенів для глухих дітей не з пустими руками, а з молодими саджанцями яблунь, щоб спільними зусиллями зберегти яблуневий сад

- Сад радує вихованців закладу рясними плодами вже понад 20 років. Однак останнім часом деякі дерева почали засихати. З роками все менше врожаю… Тому, ми звернулися до поліцейських, аби ті допомогли оновити яблуневий сад новими саджанцями, і вони радо відгукнулись, - розповіла директор закладу Наталія Бушко.

{g}

Свого часу поліцейські охорони вже робили цей сад ряснішим та пишнішим - разом з вихованцями закладу саджали сливи, вишні, декоративні та миловидні сакури. Не залишились осторонь і цього року.

- Список вітамінів, якими багаті яблука, не перелічити на пальцях. Я щиро сподіваюся, що саджанці приймуться і подарують діткам смачні та корисні плоди, - наголосив Василь Штефанюк, т.в.о. командира роти Управління поліції охорони в Закарпатській області.

Кілька годин плідної роботи - і сад Ужгородської спеціальної школи-інтернату для глухих поповнився новими саджанцями. Тож варто сподіватися, що вже за кілька років на молодих яблуньках з’являться соковиті та вітамінні плоди.









Управління поліції охорони в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp