Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ще один закарпатець залишився без телефону

17 квітня 2018 р., 14:25

Через довірливість

Злочин відносно 41-річного ужгородця розкрили міські розшуковики. Працівники відділу кримінальної поліції Ужгорода встановили особу причетного до шахрайських дій, внаслідок яких постраждав мешканець обласного центру Закарпаття. Із заявою про злочин до поліції звернувся 41-річний ужгородець. Чоловік повідомив, що увечері 8 квітня невідома особа поблизу магазину «Океан» в Ужгороді попросила у заявника телефон. У підсумку, засіб зв’язку невідомий повертати відмовився, після чого зник з місця події. Суму збитку заявник оцінив у 3240 гривень.

Потерпілий звернувся по допомогу до поліції.

Правоохоронці за даним фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 190 Кримінального кодексу України, тобто шахрайство.

Вживши ряд оперативно-розшукових заходів, працівникам відділу кримінальної поліції Ужгорода вдалося встановити особу причетного до шахрайства. Ним виявився 28-річний раніше судимий за майнові та наркозлочини ужгородець. Підозрюваного опитали. Вирішується питання про притягнення його до відповідальності. Слідство у справі триває.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp