Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В роботі мережі Twitter стався глобальний збій

18 квітня 2018 р., 08:16

Під час спроби зайти на головну сторінку мережі з'являлося повідомлення про те, що фахівці Twitter усунуть проблему найближчим часом.

Найбільше повідомлень про збої надходило з США, Західної Європи і Японії.Користувачі соціальної мережі Twitter у різних країнах світу були позбавлені доступу до неї у зв'язку зі збоєм. Під час спроби зайти на головну сторінку мережі з'являлося повідомлення про те, що фахівці Twitter усунуть проблему найближчим часом, свідчать дані сайту Downdetector.У той же час, через клієнт TweetDeck доступ до мережі мікроблога, як і раніше, можливий.Відзначено, що на неможливість підключитися до Twitter скаржаться користувачі з різних країн світу - Ізраїлю, Анголи, Канади, США, Бахрейну, Швеції, Франції, Індії та інші.Найбільше повідомлень про збої надходило зі США, Західної Європи та Японії. Про збої в роботі соцмережі повідомили й іноземні ЗМІ.Офіційні представники Twitter ще не прокоментували проблеми, що виникли в користувачів.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp