Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Жителька Іршавщини відсвяткували столітній ювілей (ФОТО)

26 липня 2014 р., 10:31

Родина іменинниці проживає по всій Україні, онуки, правнуки та праправнуки живуть в Києві, Сумах, Черкасах, Ужгороді, Хусті та Іршаві.

Свій сотий день народження відзначила жителька с. Великий Раковець - Ілона Дьордівна Попович. Зі сторічним ювілеєм привітали іменинницю голова райдержадміністрації Вячеслав Свічкар та сільський голова В. Раківця Андрій Худа.

- Щиро вітаємо Вас з такою поважною датою. В цей святковий день бажаємо Вам, шановна Ілона Дьордівна, родинного затишку, щасті та поваги від близьких. Нехай Бог дарує Вам міцного здоров’я та ще довгих років життя, — сказав голова РДА Вячеслав Сергійович.

З нагоди свята керівник району вручив Ілоні Дьордівні квіти та цінний подарунок – мікрохвильову піч.

Дивлячись на цю життєрадісну, привітну, балакучу жінку, важко повірити, що за її плечима вже сотня прожитих літ. За 100 років ювілярка пройшла нелегкий шлях. Працювала жінка техпрацівником у сільській школі. Не зважаючи на щоденну зайнятість, велику увагу приділяла вихованню своїх 5-ох дітей. 

На сьогодні ювілярка проживає з невісткою, внучкою та правнучкою, має велику родину – 12 онуків, 25 правнуків і два праправнуки. Вести здоровий спосіб життя та жити в любові та злагоді – головний секрет її довголіття.

За словами онучки Віри Максим, бабуся завжди працювала, займалася господарством, поралася на городі, постійно молилася та, не зважаючи на свій поважний вік, має добру пам'ять. Родина іменинниці проживає по всій Україні, онуки, правнуки та праправнуки живуть в Києві, Сумах, Черкасах, Ужгороді, Хусті та Іршаві. 

Тож, бажаємо Ілоні Дьордівні Попович міцного здоров’я, добробуту, злагоди та Божої благодаті.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp