Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У НАТО заявили про підтримку України у питаннях зброї

19 квітня 2018 р., 09:43

У середу, 18 квітня, до Львова прибули 40 вищих офіцерів Військового комітету Північноатлантичного альянсу

Військовий комітет Північноатлантичного альянсу (НАТО) висловив готовність надалі надавати підтримку Україні, зокрема що стосується питань надання зброї. Про це сказав голова Військового комітету НАТО, чеський генерал Пьотр Павел під час візиту офіцерів комітету до Львова.

Повідомляється, що у середу, 18 квітня, до Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у Львів прибули близько 40 вищих офіцерів Військового комітету НАТО для виїзного засідання.

Відомо, що військовослужбовці країн-членів НАТО та Збройних сил України у Львові мають намір обговорити стратегічні питання військового співробітництва з Альянсом та ситуацію у зоні бойових дій на Донбасі.

​"Військовий комітет НАТО продовжуватиме підтримувати Україну і також надаватиме необхідні для цього інструменти і організовуватиме заходи. Військовий комітет потрібно розглядати, як повну підтримку України і ми також будемо продовжувати роботу у питаннях надання зброї Україні", - наголосив під час заходу Пьотр Павел.

Як повідомлялось, голова Військового комітету НАТО Пьотр Павел заявив, що оцінка рівня готовності Збройних сил України не є критерієм для надання країні Плану дій щодо членства (ПДЧ), оскільки це політичне рішення, яке не ґрунтується на військових рекомендаціях.
Радіо Свобода

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp