Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Парубій підписав постанову про єдину церкву

20 квітня 2018 р., 09:02

Постанова про підтримку звернення Порошенка до Вселенського патріарха Варфоломія про надання Томосу про автокефалію православній церкві в Україні стала законом.

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій підписав постанову про звернення до Вселенського патріарха Варфоломія з проханням надати Томос про автокефалію українській помісній православній церкві. Про це він заявив на вечірньому засіданні парламенту в четвер, 19 квітня.

"Хочу вам повідомити, що я підписав постанову. І вона вже є чинним законом України. Молимося Богу, щоб вона дала результат і щоб ми дочекалися давньої мрії українців про єдину українську православну церкву", - зазначив глава ВР.Після цього Парубій закрив засідання парламенту.Нагадаємо, документ Верховна Рада ухвалила 19 квітня 268 голосами.Раніше президент Петро Порошенко заявляв, що єдина українська православна церква не буде державною.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp