Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Конгресі США дозволили годувати грудьми дітей на засіданнях

20 квітня 2018 р., 08:01

Ініціатором цих змін стала сенатор від Іллінойсу Теммі Дакворт, яка народила в цьому місяці свою другу дитину.

Вона - перший сенатор США, яка стала матір'ю під час свого перебування на посаді.Сенат США дозволив жінкам - членам верхньої палати Конгресу - бути присутніми в залі засідань зі своїми немовлятами під час голосування. Також їм дозволили годувати грудьми під час обговорення законопроектів, повідомляє телеканал CNN.

Ініціатором цих змін стала сенатор від Іллінойсу Теммі Дакворт, яка народила в цьому місяці свою другу дитину. Вона - перший сенатор США, яка стала матір'ю під час свого перебування на посаді.Дакворт піде в декрет на три місяці, але зможе брати участь у голосуваннях за законопроекти.Сенатор раніше була військовою льотчицею, у 2004 році брала участь у війні в Іраку. Тоді її вертоліт зазнав аварії, і вона втратила обидві ноги.Раніше після пропозиції заборонити публічне годування груддю в американському штаті Нью-Гемпшир почалися запеклі суперечки між обраними представниками місцевих законодавчих зборів.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp