Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегівські маршрутки несуть загрозу людям

21 квітня 2018 р., 16:00

Страші реалії у місті

Страшна трагедія, яку спричинили перевізники в Кривому Розі де загинуло 8-чоловік і понад десяток травмувалось, заставляє потенційних пасажирів більше звертати увагу на безпеку перевезення. Серед гостей м. Берегово, яких стає дедалі більше під час відкриття купального сезону в міських термальних басейнах, почало поширюватись справедливе обурення через незадовільний безпековий стан маршрутних таксі, які везуть пасажирів до Берегова із залізничного вокзалу м. Мукачево. Переважають бусики наспіх переобладнані з вантажних, пасажирські сидіння є простими лавками, з яких пасажири при першій раптовій зупинці падають на підлогу.

Викликає також багато питань про профпридатність і адекватність самих водіїв, які в гонитві за швидкими грошима, намаганням встигнути до чергового потягу, який приходить через півтори години, порушують швидкісний режим, використовують агресивну манеру їзди в самому м. Берегово, брутально спілкуються з пасажирами. Варто відповідним службам перевірити наявність відповідних медичних довідок в осіб далеко позапенсійного віку, які беруть на себе відповідальність за людське життя. Специфіка цього гостьового пасажирського потоку і відсутність конкуренції, дозволяє цим людям вести свій бізнес в таки спосіб, що явно не є принадою нашого гостинного Закарпаття.

Міська влада Берегова має ініціювати жорстку перевірку транспортних засобів, які несуть загрозу мешканцям та гостям міста.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp