Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві державна охорона злапала злодійкуватого "спайдермена"

26 липня 2014 р., 17:20

Той намагався понишпорити в чужому офісі, залізши туди через дах.

Днями у Мукачеві правоохоронці вкотре попередили крадіжку. Цього разу зловмисник хотів понишпорити у чужому офісі.

У нічну пору, близько четвертої години, на пульт централізованого спостереження Управління Державної служби охорони при УМВС України в Закарпатській області надійшов сигнал «тривога». Негайно на місце спрацювання охоронної системи виїхав наряд групи затримання, який через три хвилини вже обстежував об’єкт. У результаті огляду працівники служби помітили частину зірваної дахової покрівлі та відчинені вікна. Одразу стало зрозуміло, що проникнення здійснювалося через горище.

Не гаючи часу, охоронці одразу почали відпрацьовувати прилеглі території, що миттєво дало свій результат – дуже швидко злочинця знайшли. Викрила його поведінка, адже, помітивши правоохоронців, підозрюваний кинувся тікати, але далеко втекти не встиг.

На місце пригоди одразу викликали слідчо-оперативну бригаду. Окрім пошкоджень, які зловмисник встиг зробити, проникаючи до приміщення, більшого збитку завдано не було.




Ернест Завадський, УДСО при УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp