Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Троє закарпатських прикордонників пункту "Вилок" готуються до від’їзду на Схід. Необхідна допомога

26 липня 2014 р., 19:18

Хлопці забезпечені бронежилетами, однак касок у них немає.

За словами начальника відділу прикордонної служби «Вилок» Сергія Луцюка в зону АТО для охорони кордонів країни вже поїхали 27 прикордонників, 7 з яких – у понеділок. Троє хлопців наразі готуються до від’їзду.

– Відрадно, що громадськість переймається проблемами військовослужбовців і дбає про їх безпеку. Ось і нещодавно ми отримали бронежилети 4-го ступеня захисту від сільських рад Чепи (6 бронежилетів), Фанчикова (5) та Пийтерфолва (3). Є випадки, коли батьки купляли бронежилети своїм синам. Від міні-маркета Вилока ми отримали елементарні речі – від туалетного паперу, до тушонок та печива. Надав допомогу і кондитерський цех селища. Приватний підприємець з Мужієва пропонував нам кошти, та ми попросили його знайти кевларові каски. Адже, якщо бронежилетами у нас забезпечений майже весь особовий склад, то касок поки-що нема, – сказав Сергій Васильович.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp