Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Пішов із життя легендарний закарпатський правоохоронець Петро Бронтерюк

25 квітня 2018 р., 19:30

На 91-му році, після важкої хвороби

У ніч із 24 на 25 квітня 2018 року, на 91-му році життя відійшов у вічність Петро Іванович Бронтерюк. Легенда Закарпатської міліції. Людина, котра починала службу в міліції з часу її створення в післявоєнні роки. За цей час Петро Бронтерюк пройшов понад півстолітній шлях від старшини до полковника міліції. Був багаторічним керівником Тячівського районного, Мукачівського та Ужгородського міських відділів міліції. А також обласного відділу охорони громадського порядку.

Петро Бронтерюк разом із сином Віктором пройшов через випробування Чорнобильської трагедії.

Про історію Закарпатської міліції та участь закарпатських правоохоронців у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС полковник Петро Бронтерюк написав майже півтора десятка документальних та наукових книг, які нині займають достойне місце в музеях України та обласних музеях органів внутрішніх справ.

Керівництво МВС України, Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, особовий склад, пенсіонери та ветерани органів внутрішніх справ глибоко сумують з приводу важкої втрати та висловлюють глибоке співчуття рідним і близьким покійного.

В останню дорогу Петра Івановича Бронтерюка проводжатимуть в п’ятницю, 27 квітня, о 12.30 з цвинтаря Кальварія в місті Ужгороді. Поховання відбудеться на кладовищі в мікрорайоні Доманинці.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp