Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україні затримали чеського екс-детектива - ЗМІ

26 квітня 2018 р., 08:15

Разом з колишнім детективом українські спецслужби нібито заарештували також чеського дипломата. Однак пізніше його відпустили через дипломатичний паспорт.

Українські спецслужби затримали колишнього слідчого Управління з виявлення організованої злочинності поліції Чехії Людека Вокала. Про це в середу, 25 квітня, повідомляє Info.cz з посиланням на джерела.Зазначається, що разом з колишнім детективом українські спецслужби нібито заарештували також чеського дипломата. Його відпустили, враховуючи дипломатичний паспорт.У Чехії Людек Вокал розшукувався Генеральною інспекцією органів громадської безпеки у зв'язку з підозрами щодо його службової діяльності під керівництвом тодішнього голови Управління Роберта Шляхти. Підозри також пов'язані з нинішньою діяльністю Вокала у сфері безпеки. Він не припинив її навіть після свого переслідування в Чеській республіці.Як повідомляється, в Україні Вокала заарештували через незаконне прослуховування. Інформацію про його затримання підтвердили джерела в Міністерстві закордонних справ Чехії.За даними ЗМІ, в Чехії Вокала заарештували під час операції з виявлення зловживань у керівництві поліції у 2015 році, проте відпустили через сприяння Шляхти. Зокрема, його звинувачують у справі бізнесмена Альбіна Арифовича, якому слідчий нібито видавав інформацію.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp