Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Восьме чудо світу» буде в Ужгороді

26 квітня 2018 р., 11:10

Незабаром

27 квітня о 15.00 г. у Закарпатському музеї народної архітектури та побуту відбудеться відкриття унікальної виставки мікромініатюр відомого майстра Володимира Казаряна «Восьме чудо світу».

{g}

На виставці будуть представлені шедеври мікромініатюрного мистецтва, що вважаються неперевершеними творіннями рук людських! До уваги відвідувачів — філігранні мікроскульптури, розміщені на макових зернах, чарівні квіти, встановлені на людському волосі, портрети і шаржі знаменитостей на рисових зернах, приголомшливі своєю витонченістю мережива з 1/100 людської волосини, караван верблюдів у вушку голки, підковану блоху, яка закріплена на кінчику волосини і багато інших мікромініатюрних творінь, які не мають аналогів у світі!

Також на виставці буде презентований найменший у світі портрет Мони Лізи, намальований олійними фарбами на зрізі рисового зерна, який за розміром в мільйони разів менше оригіналу! Пензликом художнику служила одна сота частина волосся!

Кожна мікромініатюра — це «Ноу-хау» так як створюється за особливою авторською технологією на межі людських можливостей. Мікрошедеври Майстер створює в паузах між ударами серця. Своєю творчістю Володимир Казарян демонструє безмежність людських можливостей.

Довідка: Володимир Едуардович Казарян — видатний майстер світового мікромініатюрного мистецтва, творець витворів, що вражають своєю унікальністю, мікроскопічними розмірами, красою. Людина рідкісного обдарування, яскравий представник типу «універсальної людини». Він не тільки чудовий художник і скульптор, конструктор і винахідник, але й філософ, мислитель, письменник, композитор і поет. Його девіз — «Неможливе зробити можливим!». Його творіння знаходяться в приватних колекціях багатьох президентів і світових знаменитостей, а виставки завжди користуються незмінним успіхом, викликаючи радість і здивування.

Унікальна виставка мікромініатюр Володимира Казаряна подарує шанувальникам прекрасного багато радісних миттєвостей і залишить незабутнє враження на все життя!






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp