Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті двічі горіли автівки

26 квітня 2018 р., 12:00

Протягом дня

Перше повідомлення про пожежу на автотранспорті надійшло до Служби порятунку "101" 24 квітня о 09:22. Під час руху на вул. Набережна в с. Довге Іршавського району загорівся автомобіль "УАЗ-3303". Власник не розгубився й відразу зателефонував рятувальникам.

Через три хвилини після отримання виклику на місці події вже працювали вогнеборці державного пожежно-рятувального поста с. Довге. Осередком загорання став моторний відсік даного транспортного засобу. О 09:28 пожежу локалізовали, а о 09:45 повністю ліквідували. Вогнем були пошкоджені: панель керування, кабіна та моторний відсік автомобіля.

Потерпілих на події не було. Обставини справи та остаточна причина виникнення пожежі з'ясовуються.

А о 23:34 на автошляху Київ - Чоп (724 км) Воловецького району виникла пожежа у вантажному автомобілі "Scania R 380". Як з'ясувалось, під час руху гірською місцевістю у вантажному рефрижераторі загорілися шини. Силами бійців ДСНС о 23:55 пожежу було локалізовано та о 00:40 - ліквідовано. До гасіння пожежі залучалися рятувальники 11-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Воловець та державного пожежно-рятувального поста с. Н. Ворота. Усього на місці виклику працювало 7 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

Вогнем були частково пошкоджені: шини, паливний бак, тент та гальмівна система вантажівки. На пожежі ніхто не постраждав. Причину виникнення пожежі та збитки встановлюють компетентні служби.

В обидвох випадках закарпатські рятувальники не допустили знищення транспортних засобів вогнем.


У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp