Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У сервісному центрі МВС розказали, як отримати посвідчення водія вперше

27 квітня 2018 р., 16:05

Представники регіонального сервісного центру МВС в Закарпатській області відвідали ТОВ «Закарпатський навчальний центр підготовки і перепідготовки кадрів» що знаходиться в м. Ужгород по вул. Минайська 16

У Закарпатській області 52 акредитовані автошколи тому на дорогах щороку з’являється велика кількість водіїв початківців. Наразі з початку 2018 року в територіальних сервісних центрах МВС вперше посвідчення водія отримали 4166 громадян.

Під час візиту до автошколи головний спеціаліст відділу організації – екзаменаційної роботи та взаємодії із суб’єктами господарювання Сергій Славич подарував слухачам листівки та візитівки від сервісних центрів МВС в Закарпатській області, а також друковану продукцію з роз’ясненням як отримати посвідчення водія вперше і які документи необхідно мати для цього.

На проекційному екрані показали як саме можна перевірити свої знання онлайн на сайті Головного сервісного центру МВС, а також було роз’яснено що таке чек - лист і де можна його завантажити.

Совісне ставлення до навчання, систематичне відвідування практичних та теоретичних занять, вивчення Правил дорожнього руху – основне завдання для тих хто хоче керувати автомобілем. В свою чергу сервісні центри МВС розробили: онлайн підготовку для бажаючих перевірити свої знання., покрокову інструкцію як отримати посвідчення водія вперше., тести для само підготовки які можна завантажити на сайті Головного сервісного центру МВС.
Прес-служба РСЦ МВС в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp