Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаттям ллється патріотизм (ВІДЕО)

27 липня 2014 р., 10:01

Державна символіка у краї стала особливо популярною.

Патріотичні кольори цього літа набули неабиякої популярності. Ними розфарбовують стіни будинків, мости, вказівники; Національні прапори майорять на балконах та у вікнах автомобілів. Заполонив блакитно-жовтий і високу моду.


Синьо-жовтий набирає все більшої популярності. Державний колір в Україні став сьогодні особливо патріотичним. Синій – небо, жовтий – багата золота земля нашої держави. На Закарпатті блакитно-жовті прапори майорять тепер не лише біля адмінбудівель, їх помітно і у вікнах машин патріотичних водіїв, блакитно-жовтий стає і додатковим кольором закарпатського стилю. Сьогодні у важкий для країни час у національні кольори кожен вкладає щось своє. 

Шкода, що страшні події у державі змусили громадян цінувати і поважати блакитно – жовтий як головну символіку України. А чи можна сказати, що прапор жовто-блакитний? Виявляється ні, оскільки за правилами геральдики (історичної дисципліни, що вивчає герби) кольори «читаються» згори донизу.



М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp