Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Ужгородщині відкрили дитячий будинок сімейного типу

30 квітня 2018 р., 08:50

Загалом в області діють 45 закладів такого типу

У селі Ратівці Ужгородського району відкрили дитячий будинок сімейного типу. Родина Михайла та Діани Пасторницьких до власних чотирьох дітей взяли на виховання ще п’ятьох, позбавлених батьківського піклування, з однієї родини – чотирьох братів із сестричкою. До влаштування у родину ці діти перебували у Чинадіївському дошкільному навчальному закладі інтернатного типу.

{g}

Будинок сім’ї Пасторницьких для створення дитячого будинку придбали та передали за сприянням об’єднання громадян «Будинок соціального захисту дітей ім. Святого Михайла» села Ратівці. Це – четвертий заклад такого типу в селі.

Участь в урочистому відкритті дитячого будинку сімейного типу взяли заступник керівника краю Віктор Мікулін, начальник Служби у справах дітей облдержадміністрації Світлана Якімеліна, заступник голови Ужгородської РДА Єва Раті, Генеральний консул Угорщини у м. Ужгород Йожеф Бугайло.

Загалом нині на Закарпатті діють 45 дитячих будинків сімейного типу (з них шість в Ужгородському районі) та 59 прийомних родин, в яких виховуються 393 дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування
Прес-центр Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp