Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатка взяла участь у фестивалі "Соловейко України"

2 травня 2018 р., 08:25

Змагання проходили в три тури. На участь у фестивалі було подано 362 заявки.

Талановита ужгородка Каріна Корнута потрапила у другий тур, до якого було допущено 50 учасників. Як стверджує Карінка, діти були надзвичайно сильні. Спробувати свої вокальні знання Карінці було цікаво, бо конкурсні змагання проходили у незвичному форматі. Спочатку учасник виконував народну пісню а-capella, де журі не бачить учасника тільки має змогу чути. Потім оголошують ім'я вокаліста і назву наступного твору.

Композитор,народний артист України Мар'ян Гаденко сказав: "Дитино,у тебе божественний голос!". Народний артист України Іво Бобул сказав, що Каріна справжній соловейко. Для дівчинки ці слова- найвища нагорода.

На учасників конкурсу чекало чимало сюрпризів. Маленькі соловейки могли поспілкуватись з журі, виступити на гала концерті, дати інтерв'ю для ЗМІ та ТБ , а також отримати в подарунок професійну телевізійну версію свого виступу. Каріна вдячна своєму викладачу Олені Єгоровій за гарну підготовку. Участь у фестивалях такого рівня надихають на бажання працювати більше і йти до своєї мрії!


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp