Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатка стала обличчям світового бренду (ФОТО)

2 травня 2018 р., 08:45

Наші люди - всюди

 Уродженка Закарпаття Дарина Міненко впевнено захоплює світові подіуми та кампейни найпрестижніших модних будинків. Декількома днями раніше в мережі з’явились розкішні фото бренду "Dolce&Gabbana" за участю українки.

Новий кампейн Dolce&Gabbana, який присвячений літній тематиці, був відзнятий на острові Міконос (Греція). Авторами нової колекції #DGLovesMykonos став відомий дует фотогарфів Morelli Brothers.

{g}

У фотосеті українська зірка приміряла декілька вишуканих суконь бренду з квітковими принтами, а також яскравий купальник, який ідеально підкреслював фігуру стрункої закарпатки Дарини. Образи дівчини підкреслювали стильні прикраси, а також підібрана зачіска та сяючий макіяж.

Як відомо, Дарина Міненко народилась у місті Виноградів, Закарпаття, та навчалась в Ужгородському національному університеті на факультеті міжнародних економічних відносин. Свою модельну кар’єру дівчина починала в агентстві One Models (Ужгород). Знімалася для брендів "Roberto Cavalli", "Pronovias".
 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp