Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Паланок" - ювіляр (ФОТО)

2 травня 2018 р., 18:25

25 років замку

 

Вихідними у центрі культури і відпочинку "Паланок" відбулося яскраве творче дійство, приурочене 25 річниці з дня створення у мікрорайоні Паланок творчого осередку, у якому
щодня танцюють, співають, малюють, навчаються і просто відпочивають талановиті діти міста. На гостей свята чекала надзвичайно насичена концертна програма за участі дівочого хору "Співочі серця", танцювальних хореографічних груп центру, вокального ансамблю, театралізована постановка німецькомовної групи та цікава слайд-подорож про історію центру.
Яскраву вокально-хореографічну композицію від вихованців центру "Всі діти щасливими мріють бути" зал вітав щирими оплесками.

Привітав колектив та вихованців центру культури і відпочинку "Паланок" від імені міської влади секретар Мукачівської міської ради Іван Маняк, вручивши Почесні грамоти та пам'ятні подарунки працівникам центру. Особливі слова подяки він висловив Магдалині Гудак, голові Мукачівського міського національно-культурного товариства німців "Паланок", яка стояла у витоків створення центру та докладає чимало зусиль для його розвитку і діяльності.
З вітальним словом до всіх присутніх звернулася і начальник відділу культури виконавчого комітету Мукачівської міської ради Ірина Калій, яка щиро подякувала всім за вдало організовану творчу роботу та вручила директору центру культури і відпочинку "Паланок" Маріанні Варварцевій від імені міського голови Андрія Балоги подарунок - мультимедійний проектор та екран для закладу.
На добру згадку про святкування 25-річчя центру культури і відпочинку "Паланок" всі гості влаштували пам'ятну фотосесію.








Мукачівський відділ культури

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp