Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Благодійники з Норвегії влаштували свято для ужгородців з особливими потребами (ФОТО)

2 травня 2018 р., 18:45

Традиційний обід відбувся у Домі Милосердя «Mercy Farm», що на Ужгородщині.

Друзі-багодійники вже не вперше організовують зустрічі для осіб з особливими потребами. Такі заходи – яскрава палітра вражень для кожного. Це змога поспілкуватися з друзями, провести час у теплій компанії благодійників, які називають таке дозвілля першочерговим мотивом своїх візитів на Закарпаття.

{g}

Розпочався захід з вітальної промови одного з меценатів пана Свена. Він розповів, що радий знову бути у колі ужгородських друзів, а також наголосив на важливості присутності Господа в серцях кожного з нас, адже саме Він дає благословення на проведення таких заходів. Також радість перебування в Ужгороді висловив ще один благодійник – пан Івор. Він розповів, що приємно бачити щоразу уже знайомих людей, бо це додає зустрічам особливих емоцій.

Потім керівник Закарпатського регіонального центру соціально-трудової реабілітації та професійної орієнтації "Вибір" Василина Марко, в знак вдячності, вручила гостям символічний подарунок. Продовжилося свято ласуванням норвезької страви, піснями про Ісуса, релігійним свідченням та жвавим спілкуванням.

Вікторія Лисюк, «Час Закарпаття»




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp