Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Українець лишився без автівки із-за контрабандних сигарет (Фото)

3 травня 2018 р., 11:30

Які хотів вивезти до Італії

Сьогодні, 3 травня, в зоні митного контролю митного посту «Тиса» Закарпатської митниці ДФС припинено спробу незаконного вивезення з України тютюнових виробів. Цигарки намагався вивезти наш співвітчизник автомобілем «Volkswagen», який прямував до Італії.

Для проходження митного контролю громадянин обрав «зелений коридор», при усному опитуванні заперечивши наявність будь-яких товарів, в тому числі таких, що підлягають декларуванню, а також повідомив, що жодних прихованих від митного контролю товарів не переміщує.

Врахувавши можливість облаштування транспортного засобу спеціально виготовленими сховищами (тайниками) або використання інших засобів чи способів, що ускладнюють виявлення товарів, працівники Закарпатської митниці ДФС прийняли рішення провести поглиблений митний огляд авто. Відтак у стелі, акумуляторному ящику та правому порозі кузова транспортного засобу виявили приховані від митного контролю 810 пачок цигарок. Всі виявлені тютюнові вироби вітчизняного виробництва, з акцизними марками України, торгових марок «Rothmans». Вартість виявлених цигарок становить майже 23 000 гривень.

{g}

Таким чином, громадянин України вчинив дії спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням спеціально виготовлених сховищ (тайників).Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених статтею 483 Митного кодексу України. На підставі статті 511 Митного кодексу України товари – безпосередні предмети порушення митних правил – цигарки, та транспортний засіб 2006 року виготовлення, вартістю понад 340 тис. грн, вилучено до рішення суду.
ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp