Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові відбулася літературна зустріч (ФОТО)

4 травня 2018 р., 09:35

Нещодавно

У читальному залі бібліотеки Закарпатського угорського інституту ім. Ференца Ракоці ІІ, в рамках проведення дисципліни "Література рідного краю", відбулась студентська зустріч із закарпатським письменником, журналістом, членом Асоціації українських письменників, Лауреатом Національної премії України імені Тараса Шевченка 2014 року за романи «Криничар. Діяріюш найбагатшого чоловіка Мукачівської домінії» та «Горянин. 

Води Господніх русел» - Мирославом Дочинцем. Також, присутнім було презентовано переклад книги-бестселера «Многії літа, благії літа» угорською мовою. У залі панувала творча атмосфера, у поєднанні з розповіддями прозаїка: про книги, про життєві цінності, про зв'язок людини з природою, філософію життя, спогади з дитинства. Студенти із задоволенням ставили запитання, що виникали у період вивчення творчості письменника. Після закінчення офіційної частини зустрічі п. Мирослав провів автограф-сесію для охочих придбати творіння письменника. Щиро вдячні п. Мирославу за змістовну презентацію та бажаємо творчої наснаги й надиху у подальших проектах!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp