Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

АТО на Сході знову забрала людське життя

27 липня 2014 р., 15:16

Українські кордони й надалі під тиском.

Росія продовжує накопичувати сили поблизу кордону з Україною, повідомляють в РНБО.За останню добу в ході АТО загинув один військовий, ще 35 отримали поранення, повідомив спікер інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко.

За його словами, сили АТО також докладають зусиль для того, щоб звільнити від бойовиків територію падіння Боїнга-777 і гарантувати міжнародним експертам можливість провести експертизу.

Лисенко також повідомив, що за інформацією РНБО, Росія продовжує накопичувати сили поблизу кордону з Україною. "У нас є інформація, що з боку російського кордону збирається військова техніка і військовослужбовці, які облаштовують свої місця дислокації. Про факти перетину кордону технікою з боку РФ за минулу добу інформації у нас немає", - цитує його слова УНН.

Раніше в РНБО повідомляли, що в Ростов-на-Дону Російської Федерації прибули два додаткових батальйони з найманцями з Кавказу. За оперативною інформацією, їх планують переправити в Україну.

Нагадаємо, підрозділи ЗСУ вже вийшли на околицю Горлівки, де тривають бої. У штабі сепаратистів Горлівки повідомляють, що місто силовики взяли в кільце, рано вранці в неділю українська армія завдала артилерійського удару, як мінімум одна людина отримала важкі поранення.

За минулу добу в результаті бойових дій на території Донецької області поранено 16 осіб.

Кореспондент


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp