Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як закарпатські пожежники з дітьми спілкуються (ФОТО)

4 травня 2018 р., 15:35

Аби розповісти про важливе

Вчити правила пожежної безпеки треба змалечку – впевнені рятувальники Закарпаття. Саме тому, вони навідалися 4 травня в дошкільний навчальний заклад №43 мікрорайону Горяни міста Ужгорода, де провели пізнавальний урок для малечі. «Пожежну» казочку від викладача навчального пункту аварійно-рятувального загону Тетяни Рябчук уважно слухали три десятки дошкільнят віком від 3 до 6 років.

А на подвір’ї закладу на малечу вже чекали рятувальники аварійно-рятувального відділення загону, які продемонстрували малечі пожежно-рятувальну техніку, обладнання та розповіли про їхні технічні можливості.

Подібний захід відбувся і в Іршавському районі. Тут, на екскурсію до 5-ї державної пожежно-рятувальної частини завітали учні Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею. Вогнеборці розповіли про різноманітні надзвичайні ситуації, та чому вони виникають. Поговорили й про основні правила безпеки життєдіяльності, зокрема: пожежної безпеки у побуті та на природі, правильним діям у разі виникнення пожежі у будинку, ознайомили з правилами поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів.

Далі працівники ДСНС продемонстрували роботу пожежного автомобіля, бойове спорядження, а також обладнання, яким користуються під час виникнення різних надзвичайних ситуацій.





У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp