Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Путін готується залишити Донбас: Гримчак вказав на важливий сигнал

7 травня 2018 р., 10:52

Російська Федерація має намір припинити участь і дистанціюватися від збройного конфлікту, що тримає на територіях Донецької та Луганської областей України

Про це розповів заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрій Гримчак в інтерв'ю "Апострофу".

За словами чиновника, такі висновки він зробив з фільму, який підготувало російське телебачення до чергової річниці так званої "російської весни", але не згадало в ньому росіян, які брали участь в конфлікті на Донбасі.

"Це кіно для того, щоб росіяни подивилися і "зрозуміли", що всі ці люди борються зі Збройними силами України, тому що нібито хочуть федерації. Один автор написав: "Слухайте, а чи є де-небудь приклад в історії, щоб війна була через те, що люди хочуть федерації?" Ось цікаво просто. Тобто ми готові з вами жити разом, ми навіть пробачимо, що ви сюди прийшли зі зброєю, але ми хочемо федерації", – дивується Гримчак.

Водночас, у заступник міністра переконаний, що такі фільми знімаються виключно для росіян, яких готують до виходу з конфлікту.

Це дурниці. Це 100% для внутрішнього споживання. Взагалі, я думаю, не дивлячись на всі бравурні заяви, вони готуються піти з Донбасу,
– наголосив Гримчак.

Нагадаємо, раніше Юрій Гримчак заявляв, що російські окупаційні війська покинуть Донбас не пізніше ніж весною 2018 року – про що свідчать багато сьогоднішніх факторів.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp