Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородці скаржилися Андріїву на життя (ФОТО)

8 травня 2018 р., 11:10

Під час прийому

7 травня міський голова Ужгорода Богдан Андріїв провів особистий прийом громадян. Для вирішення та розгляду проблемних питань на прийомі були також присутні заступники міського голови Ігор Фартушок та Василь Гомонай, керівники окремих структурних підрозділів міської ради.

Загалом розглянули 34 звернення від 54 ужгородців: крім індивідуальних, були й колективні. Найбільш актуальні питання, з якими звернулися громадяни, це прохання про надання матеріальної допомоги, в основному на лікування, щодо ремонту дахів та фасадів багатоповерхівок, надання земельних ділянок. Крім того, просили допомогти у вирішенні житлової проблеми, приватизації житла, працевлаштуванні. Були і скарги з приводу незаконного, на думку заявника, будівництва, прохання розглянути питання та дозволити цілодобовий режим роботи торгівельному закладу тощо.

Міський голова, за підсумком прийому громадян, дав доручення керівникам структурних підрозділів розглянути всі питання, з якими звертатися ужгородці, та надати відповіді.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp