Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Щодо конкурсу на скандальну спробу забудувати зелену зону разом із фонтаном перед драмтеатром в Ужгороді

9 травня 2018 р., 16:00

Питання перенесено на розгляд виконкому 23 травня о 10:00 (малий зал міськради, 3-й поверх біля приймальні міського голови)

Міський голова Богдан Андріїв​ висловив публічну позицію, що він особисто проти забудови цього громадського простору ужгородців і запропонував зареєструвати на оф.сайті міськради електронну петицію щодо врахування позиції всієї громади. 

Архітектор міста Олег Боршовський повідомив, що горе-забудовники "мікі-мауси" І.Тегза і Р.Юрса , які придбали дану територію (3 ділянки) при каденції Ратушняка, всупереч генплану міста і в 2016 році вже зрізали багаторічні сріблясті ялинки, відмовились від обміну цієї ділянки на іншу та наполягають на її забудові кількаповерховою будівлею із підземною парковкою.

Громадськість обласного центра Закарпаття висловила на засіданні виконкому сподівання, що для хоча б для теперішньої влади громадські інтереси є пріоритетнішими, ніж приватні. 




Громадський правозахисник Віталій Грегор
донни 09.05.2018 17:07 IP: 90.19.113.92
надо им ноги пилой отрезать и тогда не будут рыпаться.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp