Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Афганістані сталася серії вибухів: є жертви

10 травня 2018 р., 09:20

Терористи-смертники атакували дві поліцейські ділянки. Крім бойовиків в результаті вибухів загинули кілька поліцейських, а також мирних жителів.


У столиці Афганістану Кабулі в середу, 9 травня, з коротким інтервалом пролунали чотири вибухи, в результаті яких загинули 13 осіб. Про це повідомляє Deutche Welle.

В результаті нападу двох смертників ІД на поліцейську дільницю в районі Дашті-е-Барч загинули двоє поліцейських, четверо мирних жителів і четверо бойовиків терористичного угрупування Ісламська держава. Там відбувся бій між терористами і поліцейськими.

У центральному районі Кабула - Шар-е-Нав - прогриміли два вибухи біля головного входу до поліцейської дільниці.

Потім бойовики обстріляли будівлю дільниці і офіси інших організацій. Повідомляється про трьох загиблих і декількох поранених. Хто стоїть за цим нападом і що саме було метою бойовиків, поки не встановлено.

У Шар-е-Наві крім поліцейської дільниці знаходяться будівлі Афганського міжнародного банку, телекомунікаційної фірми Etisalat і інших приватних компаній і організацій.

Нагадаємо, 6 травня на сході Афганістану в мечеті прогримів вибух. Вибухівка спрацювала, коли люди після обідньої молитви залишилися в мечеті, яка також використовувалася як центр реєстрації виборців.

Раніше повідомлялося, що в афганській столиці Кабулі стався подвійний вибух, який призвів до десятків загиблих і поранених.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp