Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

США вводять нові санкції проти РФ

10 травня 2018 р., 09:11

Обмежувальні заходи стосуються кількох країн, серед яких - Росія і Китай.

У Російській Федерації санкції зачеплять оборонні структури.Держдепартамент США вводить санкції проти оборонних структур РФ, Китаю і інших країн за порушення американського законодавства щодо нерозповсюдження зброї масового знищення.

Документ внесений на сайт Федерального реєстру США, але буде офіційно опублікований 10 травня.
В цілому санкції вводяться стосовно 28 осіб і структур. Крім російських під санкції підпадають оборонні структури Ірану, Північної Кореї, Китаю, а також компаній з Туреччини та Саудівської Аравії.
У документі наголошується, що США встановили, що низка іноземців та іноземних організацій займаються діяльністю, яка є підставою для застосування обмежувальних заходів, відповідно до закону про нерозповсюдження зброї масового знищення.
"Закон передбачає покарання іноземних юридичних і фізичних осіб за продаж або придбання у Ірану, Сирії або Північної Кореї товарів, послуг або технологій, які потенційно можуть внести вклад в розвиток зброї масового знищення", - йдеться в документі.
З російських структур в чорний список, зокрема, увійшли навчальний центр зенітних ракетних військ в Гатчині, 18-й Центральний науково-дослідний інститут Міністерства оборони РФ в Курську, Конструкторське бюро приладобудування в Тулі, 183-й гвардійський зенітний ракетний полк, Науково-виробничий концерн Барлія, а також Головне управління Генерального штабу (колишнє ГРУ).
Раніше повідомлялося, що Рособоронекспорт потрапив під нові санкції США.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp