Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чим берегівчани допомагають військовим?

28 липня 2014 р., 08:20

Не байдужі жителі міста придбали для захисників 10 бронежилетів.

Протягом кількох тижнів із ініціативи громадських активістів і депутатів міської ради в Берегові проходив збір коштів в рамках акції “Підтримай українську армію” (на світлині). Раді констатувати, що за підтримки міського голови Золтана Бабяка і депутатського корпусу зібрано 39 тисяч гривень. На зібрані кошти для берегівчан-добровольців Закарпатського батальйону територіальної оборони, придбано 10 бронежилетів “Патріот” 4 класу (28 450 грн.), замовлено кевларові шоломи. 

Громадські активісти в наметі зібрали 10 тисяч 71 грн., за котрі, на прохання матерів, для 8 хлопців-контрактників з Берегова, що перебувають в зоні АТО, придбано 9 військових захисних форм, 8 пар військового взуття, 9 плащ-костюмів, 10 військових х/б штанів, 2 комплекти налокітників, 3 надувні матраци, 30 військових кепок, 900 грн. витрачено на купівлю продуктів для передачі солдатам.

На пожертву від колективу НСБ “Закарпаття” придбано пристрій нічного бачення (на знімках внизу). Райвідділ міліції зібрав грошову пожертву і виділив один бронежилет 6 класу, три кевларові шоломи (див. світлину). До акції долучилися підприємці із міського центрального ринку, за кошти яких закуплено 24 військові сталеві шоломи, зібрано предмети гігієни та білизну. Для берегівчан-добровольців громадські активісти зібрали продуктові набори, предмети першої необхідності тощо.
Щиро дякуємо всім, хто долучився до акції: благодійникам, мешканцям, громадським активістам. Спасибі за те, що в цей непростий для нашої країни час ви не стояли осторонь, а зайняли гідну позицію.
Особлива подяка літнім людям, котрі зі своїх мізерних пенсій виділяли пожертви, щоб допомогти нашим військовим. 

Вони за своє довге життя багато чого пережили, а тому добре пам’ятають вислів: “Хто відмовляється годувати свою армію, той годуватиме чужу”. Окремо хочемо подякувати киянину Сергію Шевченку, котрий став посередником придбання бронежилетів зі значною знижкою.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp