Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Регата в Ужгороді цьогоріч була шокуючою (ФОТО)

28 липня 2014 р., 09:00

Оригінальні судна учасників заходу викликали захват у глядачів.

 

В останню неділю спекотного липня - 2014 в Ужгороді відбулась щорічна Ужгородська регата. Жартівливе змагання кораблів, змайстрованих та вигаданих самотужки, стало наймасовійшим за всю 5-річну історію Регати. а таокж зібрало найбільше глядачів (понад 2 тисячі).

21 команда вирішила спробувати свої сили в Ужгородській регаті, були навіть учасники з Луцька, які отримали призове місце як найоригінальніше оформлений плавзасіб "Дядя піца". У номінації "найбільший екіпаж" виграла команда "Студент", найшвидшим серед оригінальних став "Веселий плавун", просто найшвидшим була команда "5.10".Але найбільше коментарів, вигуків, та сміху викликала команда із плавзасобом "ПТН ГМН". "Корабель" мав вигляд великої фекалії з триколором на "щоглі". двоє учасників команди проте зауважили, що стосується їхня ідея виключно російської особи, яка розпочала війну проти України та всього світу, а не всієї нації. "Фекалія" ніяк не тонула, зате завдла клопоту довм козакам у вишиванках, які її підштовхували вилами та тягли на мотузці по ріці. Глядачі "на ура" сприйняли красномовний жарт команди і підтримували її. Врешті вже після фінішу ПТН ГМН таки розвалився. Може це знак, подумалося.

Заголовок

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp