Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Форум взаємодії та розвитку буде в Ужгороді

15 травня 2018 р., 08:45

Незабаром

18 травня 2018 року в місті Ужгород, о 10 год. у малому залі засідань ОДА (пл. Народна, 4) розпочнеться «IV Всеукраїнський молодіжний форум взаємодії та розвитку» Всеукраїнського молодіжного руху «Let's do it, Ukraine» спільно з міжнародним громадським рухом «Let's Do It! World» за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

Головною темою обговорення стане ефективна співпраця органів місцевої влади з громадським сектором при реалізації молодіжних проектів. Можливості взаємодії організацій з органами влади на локальному рівні в рамках реалізації національних програм.

До участі у заході запрошено представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, активістів молодіжного громадського руху, бізнесу та засобів масової інформації, районні координатори та волонтери, лідери учнівського і студентського самоврядування, благодійників, донорів.


Інформаційна довідка:

Let’s Do It, Ukraine – це громадська організація, яка має 12 щорічних національних проектів та понад 60 локальних проектів, діє в 24 областях України, щорічно об’єднує 1 млн. учасників. Частина міжнародного руху Let’s Do It! World, який об’єднав вже 116 країн та понад 17 мільйонів учасників для того, щоб піклуватися про екологію та чистоту нашої планети. Акція «Зробимо Україну чистою разом!» була проведена 29 квітня 2017 року з метою формування національної культури чистоти, правильного поводження з відходами та дбайливого ставлення до довкілля у громадян; створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і самореалізації молоді, розвитку волонтерського руху, спільного прагненні до кращого майбутнього в розбудові екологічного сектору. Всеукраїнську соціально-екологічну акцію «Зробимо Україну чистою разом!» та Всеукраїнський екологічний фестиваль «ЧистоFest» провели громадська організація «Let’s do it, Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It! World» під патронатом Дружини Президента України, за підтримки: Міністерства освіти та науки України, Міністерства культури України, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства екології та природних ресурсів України, Міністерства соціальної політики України, Міністерства інфраструктури України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Державної пенітенціарної служби України, Київської міської державної адміністрації, та ряду державних установ, громадських організацій й бізнес структур. World Cleanup Day 15 вересня 2018 року відбудеться наймасштабніше прибирання на планеті Земля! Давайте зробимо останнє прибирання разом і більше не будемо смітити! www.LDU.com.ua

Довідки: Марія Треліс, координатор у Закарпатті, тел. 0509799220








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp