Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ГО "Щасливі діти" закликають відмовитися від поліетелену (ВІДЕО)

15 травня 2018 р., 09:35

За - краще майбутнє

Соціальний відеоролик оприлюднили сьогодні на своїй сторінці у соціальній мережі facebook представники громадської організації "Щасливі діти". У хвилинному відео порушується велика проблема життєдіяльності людини –накопичення поліетиленових відходів і їх негативний вплив на довкілля."Один середньостатистичний супермаркет ЩОДНЯ продає до 1000 пакетів. Скільки супермаркетів в Ужгороді? А базарів? А інших торгових точок? Це ми зараз про великі з ручками. Не враховуючи тих, що називають "безкоштовними". Але насправді вони ще й як коштовні. І ціна їм – наше забруднене довкілля. А що таке 200 років? Це час, коли наші правнуки, будучи повнолітніми, мають шанс "зустрітися" з тим пакетом, який Ви сьогодні взяли на касі супермаркету. 

Не кажучи вже про вплив того всього "багатства" на екологію та здоров'я ваших найрідніших, які лише "стануться", – пояснюють активісти.Соціальне відео стало одним із міні-проектів "Вільного простору", що реалізовується за підтримки Агентства з міжнародного розвитку та співробітництва SlovakAid.Аби популяризувати екоідею, представники ГО пропонують поширювати відео із хештегом: #атобіпакетпотрібен? Автор кожного 10-того, 20-того, 30-того і так до 100-го перепоста отримає в подарунок екоторбу, яку задекорує на свій смак під час майстер-класу, влаштованого саме з цієї нагоди.


Прес-служба ГО "Щасливі діти"

Схожі новини

Організація "Щасливі діти" запрошує дітей та підлітків у "Вільний простір"
Школярів Закарпаття запрошують до участі у всеукраїнському проекті «Агенти змін. Діти»
Громадська організація «Щасливі діти» презентувала новий проект «Екоініціатива «Остра»
ГО «Щасливі діти» презентувала команду екскурсоводів, які розробляють унікальні маршрути про Ужгород (ФОТО)
Екскурсовод Юрій Славік – про безлюдні села, пейзажні місця, смачну кухню та інші «Родзинки Турянської долини»
Найстаріший будинок Ужгорода, сірі корови, музей паприки — чим зацікавить маршрут найзахіднішими точками України?
Закарпатське море і тунець, дуби-чемпіони й унікальна велосадиба. Що ще у новому туристичному маршруті Ужанською долиною?
Гомбача лавка, унікальна церква у Кострино, весілля у Дубриничах — чим приваблять туристів маршрути в рамках проєкту «Пізнай Ужанську долину»
«Щасливі діти» презентували проєкт, який ламає стереотипи про «нетуристичність» Ужанської долини
Що потрібно робити, аби діти були щасливими?

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp