Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті затримали п’яного водія зі зброєю (ФОТО)

16 травня 2018 р., 09:10

Водій порушив правила дорожнього руху та не реагував на вимоги поліцейських пред’явити документи, натомість вирішив залагодити конфлікт з допомогою кулаків.

Поліцейським вдалося вчасно вгамувати зловмисника.

Інцидент стався у місті Іршава. Спільний наряд реагування поліції охорони та Іршавського відділення поліції патрулював вулиці міста. Близько 19.30 поліцейські побачили, як на вулиці Шевченка водій автомобіля ВМW з номерами іноземної реєстрації грубо порушив правила дорожнього руху - зробив різкий маневр і виїхав на тротуар.

Такі дії водія викликали підозру поліцейських, відтак вони вирішили поспілкуватися з ним про його поведінку на дорозі та перевірити, чи не перебуває він у стані алкогольного сп’яніння. Зупинивши вказаний автомобіль, правоохоронці попросили водія пред’явити документи, однак він відмовлявся та погрожував поліцейським фізичною розправою.

- Під час розмови від водія відчувався явний запах алкоголю. На вимогу пред’явити документи він почав погрожував фізичною розправою та здійснив опір. Згодом поліз до кишені, тому нами було прийняте рішення застосувати до водія спецзасіб "кайданки", - розповів поліцейський охорони.

При затриманні у чоловіка з кишені випав предмет, схожий на пістолет. На щастя, застосувати зброю щодо поліцейських зловмиснику не вдалося.

Затриманим порушником правил дорожнього руху виявився місцевий 58-річний житель. Поліцейські доставили його у місцевий відділ поліції.

Предмет, схожий на пістолет, було вилучено та направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України в Закарпатський області.

Подія була зареєстрована в Іршавському відділі поліції Хустського відділу ГУНП в Закарпатській області за ч.1 ст.345 Кримінального кодексу України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Проводиться подальша перевірка.

Тим часом поліцейські охорони в Закарпатській області звертаються до водіїв краю з проханням не нехтувати правилами дорожнього руху.

- Такі дії можуть вартувати вам власного життя або життя ваших близьких. Варто не забувати і про сумну статистику, яка говорить про те, що кожні три хвилини в Україні трапляється аварія, а кожні 2,5 години - гине людина. Тож будьте обачними, - зазначив Сергій Лисенко, заступник начальника УПО в Закарпатській області.


Управління поліції охорони в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp