Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці спрямували на соціальні потреби понад мільярд гривень

16 травня 2018 р., 10:25

Протягом чотирьох місяців цього року платники Закарпатської області сплатили майже 1 млрд 174 млн грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Вказана сума перевищила минулорічні надходження на 257 млн гривень.

Зокрема, у квітні сума надходжень ЄСВ від мешканців Закарпаття склала 305,3 млн грн, що на 54,6 млн грн більше надходжень за квітень 2017 року.

Звертаємо увагу, що з 1 січня 2018 року ФОП звільняються від сплати єдиного внеску за себе, якщо вони отримують пенсію за віком або є особами з інвалідністю, або досягли віку, встановленого ст.26 Закону №1058 «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» та отримують відповідно до закону пенсію або соціальну допомогу. Такі особи можуть бути платниками ЄСВ виключно за умови їх добровільної участі у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Водночас нагадуємо, що з 1 січня 2018 року змінено розмір мінімального страхового внеску для платників єдиного податку першої групи. Відтепер сума єдиного внеску не може бути меншою за розмір мінімального страхового внеску (819,06 грн).


ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp