Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті військова прокуратура з’ясовує обставини зіткнення двох БМП-2, в ході якого постраждало чотири військовослужбовця

16 травня 2018 р., 17:10

15 травня 2018 року під час занять із бойової підготовки на Ужгородській ділянці військового полігону відбулося зіткнення двох одиниць бойових машин піхоти.

Зокрема, старший солдат Д., керуючи БМП–2 та рухаючись у колоні бойових машин, допустив зіткнення з іншим БМП–2, на броні якого перебувало чотири військовослужбовця. Унаслідок ДТП молодший сержант та троє солдат отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості і госпіталізовані до Закарпатської обласної клінічної лікарні.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 415 КК України (порушення правил водіння або експлуатації машин) здійснює Ужгородське районне відділення поліції Головного управління Нацполіції в Закарпатській області, а процесуальне керівництво – військова прокуратура Ужгородського гарнізону.









Прес-служба військової прокуратури Західного регіону України

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp