Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві відкрито виставку харківської авторської художньої студії AzaNiziMaza «Мамо, ввімкни світло»

17 травня 2018 р., 10:45

У Мукачеві виставка триватиме до 28 травня.

В рамках міжрегіонального соціокультурного форуму «СлободаКульт», у камінній залі Мукачівської дитячої художньої школи ім. М.Мункачі відбулося відкриття виставки «Мамо, ввімкни світло» від авторської художньої студії AzaNiziMaza (м. Харків).

Про мету форуму та, зокрема, представлені роботи на виставці, говорили: Ольга Сагайдак, керівник проекту міжрегіональних культурних форумів благодійного фонду “Мистецькі надра”, куратори виставки Борис Філоненко та Микола Коломієць, Сергій Кіреєв, директор Мукачівської дитячої художньої школи ім. М. Мункачі.

Довідково. Студія Aza Nizi Maza – одне з найцікавіших культурних явищ Харкова останніх років. У цій художній студії, заснованій в 2011 році в Харкові Миколою і Марією Коломієць, працюють діти, але працюють як дорослі художники, рухаються від обговорення ідеї до створення картини. На цьому шляху нерідко звертаються до колективного написання поезії, що дозволяє розкрити персонажів і насичує їхні образи. Одним з положень Aza Nizi Maza є прагнення позбутися двох розповсюджених крайнощів: академічного догмату «навчись, а потім твори», з одного боку, і уявлення про неймовірну продуктивність творчості без обмежень, з іншого.


Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp