Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські учні дізнались більше про безпеку життєдіяльності

17 травня 2018 р., 16:00

Сьогодні.

17 травня співробітники 14-ї державної пожежно-рятувальної частини обласного центру провели для учнів Ужгородського вищого комерційного училища Київського національного торговельно-економічного університету День цивільного захисту.

Передусім, присутні довідалися про небезпеки природного та техногенного характеру. Рятувальники також наголосили, що потрібно завжди і всюди дотримуватися правил безпечної поведінки незалежно від місцяперебування: у навчальному закладі, вдома чи на прогулянці.

Попереду канікули. Отож хлопцям та дівчатакм також нагадали і про правила безпеки під час відпочинку на природі та біля водних об’єктів. Потім рятувальники продемонстрували присутнім пожежну техніку і спорядження, за допомогою якого вони рятують людські життя, матеріальні цінності та ліквідовують надзвичайні ситуації.

Аналогічний захід провели й Хустські рятувальники на території місцевої школи-інтернат І-ІІІ ступенів. Тут зібралось багато бажаючих дізнатися більше про професією пожежного-рятувальника. Крім пізнавальної лекції із правил безпеки життєдіяльності та ознайомлення присутніх із оснащенням рятувальної техніки, фахівці ДСНС показали на прикладі як працюють гідравлічні ножиці. А далі всі охочі мали можливість спробувати самостійно випробувати цей інструмент. Також бійці ДСНС загасили умовну пожежу шляхом подачі води в осередок горіння. Загалом заходи були цікавими та пізнавальними.


















У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp