Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Пацкан розповів, коли будуть парламентські вибори

28 липня 2014 р., 15:44

Такої інформацією пан Валерій поділився з журналістами сьогодні на брифінгу.

Якщо у парламенті не буде створено нової коаліції, то 26 жовтня на нас чекають позачергові парламентські вибори.

Про це 28 липня на прес-конференції в Ужгородізаявив народний депутат від УДАРу Валерій Пацкан.

За словами політика, на відповідний указ Президента про призначення виборів можна чекати 24-26 серпня – через місяць після розпаду коаліції. Відповідно, вибори до Верховної Ради України можуть бути призначені на 26 жовтня.

«Наша політична сила від моменту перемоги Майдану заявляла про необхідність проведення повного перезавантаження влади. Парламент повинен бути гідний тих, хто без зброї йшов на автомати Калашнікова у лютому 2014 року, хто сьогодні проливає кров у східній Україні в зоні АТО. Це неприпустимо, щоб в парламенті і надалі залишалися представники злочинного режиму Януковича, які отримали свої мандати через підкуп, обман іадмінресурс. Вони є зрадниками всього українського, не хочуть працювати для розвитку України», - заявив Пацкан.

За словами політика, УДАР виступає за відкриті партійні списки на виборах . Але чи можливо це зробити в сьогоднішніх реаліях відповісти важко. Крім того, вкрай важливо вирішити питання про те, як проводити вибори в Луганську, Донецьку та Криму.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp