Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті шукають постачальника медобладнання для зважування

22 травня 2018 р., 11:30

Департамент охорони здоров’я Закарпатської ОДА оголосив закупівлю електронних медичних ваг

Про це повідомляє офіційний сайт Департаменту охорони здоров’я.

Закупівля пройде через систему «ProZorro». Як інформується на сайті «ProZorro», стартова очікувана ціна – 515 700 гривень. Розмір мінімального кроку пониження ціни – 0,50 %, що становить 2 600 гривень.

Кінцевий термін подання пропозицій постачальників – 17.00 31 травня. Закупівля проводиться в рамках спільного зі Світовим банком проекту Мінохорони здоров’я – «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей».

З усіма деталями закупівлі можна ознайомитися на сайті «ProZorro» або ж у документі за посиланням ТУТ.

Довідково:

Спільно з Київською школою економіки експерти Закарпатської обласної організації “Громадянська мережа “ОПОРА” проводять моніторинг закупівель, які були організовані ДОЗ Закарпатської обласної державної адміністрації за правилами Світового Банку в рамках субпроекту “Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей в Закарпатській області”. Експерти оглядатимуть наявність у лікувальних-профілактичних закладах придбаного обладнання, здійснюватимуть аналіз ефективності використання медичної техніки, сприятимуть популяризації проекту в ЗМІ та публікуватимуть об’єктивну та незалежну думку щодо виявлених фактів.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp