Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Москаль: «Голови сіл мають вирішувати проблеми ввірених їм територій, а не перетворюватися на «активістів» і влаштовувати акції протесту»

23 травня 2018 р., 19:30

Зазначає голова ОДА

– Деякі голови населених пунктів Закарпаття перетворюються на «активістів» і замість того, щоб вирішувати проблеми своїх сіл, узялися влаштовувати акції протесту й висувати виконавчій владі різні вимоги, – заявляє Геннадій Москаль. – Останній випадок – анонсована на 29 травня сільським головою Сасова (Виноградівський район) акція протесту через розбиту дорогу. Повідомляю шановному голові села те, що він і сам давно знає: обласна дорога «Виноградово – Теково – Неветленфолу», яка йде через Сасово, включена до переліку доріг, на яких будуть проводити поточний середній ремонт цього року. На це виділені кошти, вже виготовлена проектно-кошторисна документація, а зараз проводиться тендер. Відкриття тендерної документації відбудеться через тиждень – 1 червня. Частина дороги від Сасова до Чепи була відремонтована із суцільним асфальтним покриттям ще минулого року, про що голова сільради теж чудово знає. А цього року ремонт продовжать від Сасова до Виноградова. До речі, сільрада Сасова не виділила жодної гривні на виготовлення проектно-кошторисної документації, не кажучи вже про ремонт дороги, яка пролягає через село. Саму дорогу капітально чи середньо-поточно не ремонтували близько 30 років, і теперішній голова, член «Єдиного центру», який очолює Сасово вже 15 років, не зробив нічого, щоб такий ремонт хоча би почати. Між іншим, народним депутатом від Виноградівщини, в тому числі Сасова, є ще один представник «Єдиного центру» – Іван Балога, котрий також не виділив і не добився виділення ні копійки на ремонт цієї дороги. І коли тепер, знаючи про майбутній ремонт, голова села влаштовує акцію протесту, щоб показати картинку для кишенькових ЗМІ «ЄЦу», то інакше, як дрібним провокатором його важко й назвати.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp