Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Влада краю божиться, що дбає про всіх своїх військових

28 липня 2014 р., 20:04

Фінансування батальйону, а також тих бійців, які зараз в зоні АТО - першочергове завдання влади

Про це йшлося сьогодні, 28 липня, під час брифінгу.

- Днями мав нагоду передати необхідне спорядження для працівників МВС, котрих сьогодні відправили на Схід України. Сьогодні в області меценати, благодійні та громадські організації збирають багато речей та коштів для наших військових. Було прийнято рішення, що ці гроші і речі будуть використані і для потреб батальйону, і для військових в АТО. Зокрема, днями спорядження було закуплено для прикордонників, які поїдуть на Схід.

Зараз багато спекуляцій на тему, що стосується розподілу грошей для потреб армії. Для того, щоб гроші були витрачені максимально ефективно, працює робоча група з представників громадськості, журналістів, представників громадських організацій.


Ті гроші, які були зібрані меценатами, небайдужими громадянами, будуть витрачатися на першочергові потреби: ми отримуємо перелік від військових, прикордонників, міліції тощо необхідних їм речей і намагаємося придбати потрібне спорядження.

Григорій Дорошенко, представник Закарпатського обласного координаційного центру з питань оборонної та мобілізаційної діяльності, юридичної та правової допомоги розповів, що Координаційний центр працює для злагодження усіх дій для допомоги як батальйону, так і військовим в зоні АТО:
- На сьогоднішній день в батальйоні територіальної оборони створена робоча група для контролю за розподілом коштів та визначення першочергових потреб батальйону. Усі гроші, які були виділені сесією обласної ради, чи зібрані небайдужими громадянами – контролюються і представниками громадськості, зокрема, - наголосив Григорій Дорошенко.










Прес-центр ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp