Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Внаслідок ДТП на Ужгородщині постраждало двоє осіб (Фото)

25 травня 2018 р., 11:55

Поліція встновлює обставини події

Слідчі Ужгородського відділення поліції встановлюють усі обставини, за яких трапилася дорожньо-транспортна пригода поблизу села Дубрівка. Повідомлення про аварію поліцейські отримали вчора, 24 травня, о 7 годині ранку.

Слідчо-оперативна група встановила, що водій автомобіля «Opel Zafira», 31-річний житель села Малий Раковець Іршавського району, рухався в напрямку Ужгорода і не надав перевагу в русі зустрічному автомобілю «Mercedes-Benz Vito» під керуванням 43-річного мукачівця.

У результаті лобового зіткнення, авто «Mercedes-Benz Vito» відкинуло у кювет. Автомобіль «Opel Zafira» відкинуло на інший автомобіль — «Mercedes-Benz», що рухався в напрямку Ужгорода. За кермом цього автомобіля перебував 58-річний мешканець Свалявщини.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «Opel Zafira», а також його пасажир — 54-річний мешканець села Дубрівка, отримали політравми та госпіталізовані.

За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). У водіїв взяли кров на медичну експертизу на стан алкогольного сп’яніння. Автомобілі помістили на спец майданчик Ужгородського районного відділення поліції.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp